Szórakozás

Rendőrt hívtak az RTL Klub sztárjára

Kocsis-Tibor(960x640).jpg (kocsis tibor, )
Kocsis-Tibor(960x640).jpg (kocsis tibor, )

Eddig sosem hallott történet látott napvilágot az X-Faktor győzteséről, Kocsis Tiborról. Kiderült, hogy bizony ő is tud vadulni, ha olyan a helyzet.

Kocsis Tibort eddig inkább az érzelmesebb oldaláról ismertük, pedig valójában nem is annyira visszafogott srác – derült ki az RTL Klub Reflektor magazinjának riportjából. Tibó maga sem titkolja, hogy időnként szereti belevetni magát az élet sűrűjébe. Nem véletlen, hogy egyik új slágerének a címe: Irány az élet!

Az énekes azt mondja, neki az X-Faktorral kezdődött el az igazi élete, amiben az is benne van, hogy időnként az ember rosszalkodjon, legyen szabad. Az énekes a közelmúltban kiélvezhette az életet, ugyanis a barátaival Amszterdamban lazított.

„Amszterdam nagyon jó hely, és valóban alkalmas arra, hogy egy kicsit rosszalkodjunk. Én azért annyira nem vittem túlzásba. Pihenni szerettem volna. Jó volt, hogy kicsit kívül helyeztem magam azon a világon, ami most körülvesz, mindenki felismer, elhalmoznak a szeretetükkel, ott végre magam lehettem, ugyanaz, mint aki a műsor előtt voltam” – mesélte az X-Faktor győztese a Reflektor magazinban.

Arról, hogy a híresség bizony tud vadulni, többen is beszámoltak. Keresztes Ildikó a riportban úgy fogalmazott, Tibó egy aranyos srác, de a kis állat ott van benne.

Ördög Nóra arról mesélt, volt olyan házibuli Kocsis Tibornál, ahol a rendőrség bekopogtatott, mert kicsit nagy volt a hangerő, a dínomdánom. Ezt egyébként az énekes is megerősítette, de többet nem árult el a történtekről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik