Szórakozás

Puzsér: Hajdú a Jobbik erkölcsi színvonalán

Puzsér Róbert (Puzsér Róbert)
Puzsér Róbert (Puzsér Róbert)

A Csillag Születik kritikusa felszólította a műsorvezetőt, hogy „mossa le a vért a kezéről” - írja az Új Ász.

Puzsér Róbertet felháborította, ahogy Hajdú Péter reagált Bándy Kata meggyilkolására, ezért szólalt meg korábbi ígérete ellenére. A tv2 műsorvezetője halálbüntetéssel sújtaná a gyilkost, ami az ítész szerint vérszomjas, sötét, elborult, populista vélemény. Azzal Hajdú csak olcsó népszerűségre akar szert tenni.

Puzsér kemény szavakkal ostorozta a műsorvezetőt, szerinte ugyanis az élet, a halál isteni misztérium, az ember semmi, nem veheti magának a bátorságot, hogy ebbe belenyúljon, mert esendő, gyarló és bosszúszomjas. Hajdúnak nincs erkölcsi felhatalmazása, hogy civilizációnk legalapvetőbb normáival szembemenjen – tette hozzá.

Puzsér szerint Hajdúnak szégyenkeznie kell, mélyen magába szállnia, és lemosnia „a vért a kezéről, mielőtt még végleg rátapadna!” A kritikus az Új Ásznak elismerte, ha a rokonával történt volna ez, azt érezné, amit Hajdú mond, de nem lenne igaza! Hajdúnak az áldozat senkije se volt. „Jobb lenne, ha nem a Jobbik erkölcsi színvonalán pozícionálná magát” – tette hozzá.

Bándy Katát tegnap kísérték utolsó útjára. A kormány nevében Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter azt mondta, el kívánják rettenteni azokat, akik nem hajlandók és nem képesek tetteik súlyát mérlegelni, indulataikat megfékezni. “Méltó és elrettentő büntetést várunk” – jelentette ki. A kormányfő együttérzését fejezte ki a szülőknek a tragédia miatt és zéró toleranciát hirdetett a gyűlöletkampányokkal szemben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik