Szórakozás

Összeomlik VV Gigi élete?

vv-gigi(210x140)(1).jpg (vv gigi)
vv-gigi(210x140)(1).jpg (vv gigi)

Nincs szerencséje az utóbbi időben VV Giginek. A ValóVilág üdvöskéje nemrég balesetet szenvedett, most pedig a technikai berendezések kezdik felmondani a szolgálatot körülötte.

Sorozatos pechszériája van az utóbbi időszakban VV Giginek. Minden azzal kezdődött, hogy a tehetséges táncoslány a nyaraláson megbetegedett. Gigi háta és dereka egy rossz mozdulatnak köszönhetően csúnyán beállt, így a pihenés nagy részét lábadozással töltötte.

Ám a ValóVilág egykori szereplője a sérülés miatt nem hagyta abba a munkát, visszatért korábbi külföldi munkahelyére, Mallorcára, ahol táncol. Sajnos a festői szépségű üdülőparadicsomban sincs szerencséje a fiatal lánynak.

Bár egészségi állapota egyre jobb, az elektromos eszközök kezdik körülötte felmondani a szolgálatot. A VV üdvöskéje közel egy hétig volt áram nélkül. Majd miután újra lett villany az otthonában, a kint használt telefonja, később pedig a laptopja mondta fel a szolgálatot. Gigi azonban nem szomorkodik,  inkább csak mosolyog. Szerinte ugyanis túl unalmas lenne az élet, ha nem történne mindig valami.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik