Szórakozás

Kiteregették Stohl titkait – Ilyen lett

Stohl András (Stohl András)
Stohl András (Stohl András)

Sokan várták Stohl András visszatérését a siklósiak és kollégái közül is. A Tenkes kapitánya című előadáson többen is azt figyelték, miként lép majd színpadra, változtatott-e rajta a börtön.

„Érdekes lesz látni, vajon hogyan hatott Andrásra a börtönlét. A sors iróniája, hogy a Tenkes kapitányában is börtönbe zárják Bucit” – nyilatkozta a Hír24-nek a közelmúltban Beleznay Endre, aki azt sem rejtette véka alá, hogy Stohl András nemcsak remek színész, hanem tapasztalatai szerint nagyon segítőkész kolléga is.

A Tenkes kapitányát azóta bemutatták a Siklósi Várszínházban, a közönség lelkesen tapsolt az újra színpadra lépő Stohl Andrásnak. Egyesek szerint a színész-műsorvezető látványosan megváltozott mióta letöltötte börtönbüntetését.

Soós Árpád családjával vett részt az előadáson.

„Mi kifejezetten Stohl András miatt váltottunk jegyet. Tavaly is láttuk ezt az előadást, és kíváncsiak voltunk arra, másképpen játszik-e Buci, miután maga is megtapasztalta, milyen a bezártság. Bevallom, nagyon figyeltünk, de hatalmas változást nem vettünk észre. Na jó, ha nagyon akarjuk, mondhatjuk, hogy hitelesebb volt most a börtönjelenet, de lehet, hogy ezt inkább csak mi nézők gondoltuk bele a történetbe. Egy azonban tény, Stohl András kiváló színész és mi ezután is jegyet váltunk azokra az előadásokra, amelyekben szerepel.”

Stohl András színésztársai azt mondják, nem tartanák ízlésesnek kiteregetni, mi zajlott a színfalak mögött Siklóson, de azt azért elmondták, a hírességen valóban sokat változtatott a börtönlét. Egyik kollégája úgy fogalmazott, érettebb lett, olyan ember, akinek a legfontosabb a családja, de a munkáját továbbra sem hanyagolja el.

„Az viszont remek, hogy a jó kedélye megmaradt, nagyon kedves és figyelmes mindenkivel. Segítőkész, ha bárki kér valamit, az elsők között van, aki ugrik. Szerintem jót tett neki ez a megpróbáltatás” – mondta Stohl egyik kollégája, aki már azt is tudja, mikor tér vissza Buci a képernyőre, de azt nem akarta elárulni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik