Szórakozás

Ez az igazság Bódi Sylviről és a Forma-1-es pilótáról

Bodi-Sylvi(210x140)(1).jpg (Bódi Sylvi)
Bodi-Sylvi(210x140)(1).jpg (Bódi Sylvi)

A modell nemrég David Coulthardtól vett vezetéstechnikai órákat, most pedig Mark Webberrel került közelebbi kapcsolatba.

Igazán szerencsésnek mondhatja magát Bódi Sylvi. Ahogy arról a Hír24 is beszámolt, az extrém sportok szerelmese az utóbbi időben a Forma-1 felé is kacsintgat. Legutóbb az osztrák ringen próbálhatta ki magát. Persze a modell nem bízta a véletlenre a körök megtételét.

Mentort is választott magának, méghozzá David Coulthard személyében, aki a boxban adott hasznos tanácsokat Sylvinek. Az egykori pilóta készségesen állt a modell rendelkezésére, aki szerinte egy kicsit lassan vezet. Sylvi ettől függetlenül remekül érezte magát a versenyautóban, s a Coulthard vezénylete alatt átvezetett két nap örök emlék marad a számára.

Szinte még friss az élmény, ám most újabb F1 pilótával hozta össze a sors a modellt. Bódi Sylvi ezúttal Mark Webberel mérheti össze a tudását. Ám most nem a ringen találkozik az alkalmi páros, hanem a vetítővásznon.

A modell és a pilóta ugyanis egy online szimulátor segítségével bizonyíthatja az egyik hazai mozi vetítőtermében, hogy melyikőjük vezet jobban. A ruhatervezésben is jeleskedő Sylvi ezúttal a Coulthardtól tanultakat is igyekszik majd kamatoztatni, s ígéri, nem hagyja magát olyan könnyen legyőzni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik