Szórakozás

Hátat fordított gyermekeinek az X-Faktoros énekesnő?

Bagosi Alexa  (Bagosi Alexa )
Bagosi Alexa  (Bagosi Alexa )

Bagosi Alexa az utóbbi napokban leginkább bírálatot kapott azért, amiért egy időre férjére bízta gyermekeit. Az énekesnő tagadja, hogy lemondott csemetéiről.

Teljesen kiakadt az őt ért vádakon Bagosi Alexa. Az X-Faktor énekesnőjét egy nehéz döntése miatt bírálták az utóbbi időben. A fiatal édesanya ugyanis karrierje – és a nagyobb pénzkereseti lehetőség érdekében – férjére bízza gyermekeit a hét nagy részében.

Alexa állítja, nem volt könnyű kimondani, hogy így jobb lesz mindenkinek. „Azon voltam, hogy a gyerekek is tudjanak velem lenni, ne sérüljenek annyira…de sajnos nem működik úgy, ahogy akartuk. A családom nem tud segíteni, a férjem viszont ott tud lenni mellettük” – ismerte el a Fókusz kamerái előtt Alexa, aki cáfolja, hogy ezzel a döntésével hátat fordított volna a gyerekeinek. A hétfő és kedd ugyanis kizárólag csemétéié, akkor csak velük foglalkozik az egyre elfoglaltabb énekesnő.

„Pontosan értük és miattuk teszem ezt. Szeretnék mindent megadni nekik. Csak így tudok segíteni és megkeresni azt a pénzt, amivel ezt biztosítani tudom” – mondta az X-Faktor felfedezettje, aki egy évet adott annak, hogy életüket ebben a felosztásban éljék. Ha énekesi pályája ugyanis nem indul be ez időszak alatt, inkább feladja álmait, s más megélhetési forrás után néz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik