Szórakozás

Revansot vett barátja fiának megveréséért

Egy férfi revansot akart venni barátja fiának megverése miatt.

A rendelkezésre álló információk szerint tegnap este hét óra körül, egy móri boltos fiának a tulajdonában lévő robogó miatt bontakozott ki az a vita, amelynek során tettlegesség is történt. A tulaj fia a boltban tartózkodott, míg a robogója az üzlet előtt parkolt. Amikor az ABC-ből kijött a fiatal, az egyik általa ismert 18 éves fiatal a motorján ült, ami neki nem tetszett, így szóváltásba keveredtek. A fiatal végül leszállt a motorról. Mint később kiderült, a robogóra nem csak ráült a fiatal férfi, hanem be is dobta az árokba.

A robogó tulajdonosa ezt elmesélte az édesapjának, aki számon kérte a fiatalon, hogy ki fogja kifizetni a motorban keletkezett kárt. Ők is veszekedésbe keveredtek, melynek végére a gyanú szerint az apa hátulról vállal fellökte a 18 éves fiatalembert, aminek következtében mind a ketten a földre estek. A fiatal ennek során könnyű sérüléseket szerzett.

A sértett ezt elmondta a szüleinek, majd édesanyja a család egyik jó barátjával később megjelent a boltnál, hogy revansot vegyenek az üzlet tulajdonosán.

A gyanú szerint a család barátja rövid szóváltást követően ököllel több alkalommal mellkason ütötte, majd nekilökte egy vasállványnak a 38 éves boltost. Miután az bement a boltba, utána ment az elkövető is, majd folyamatos szitkozódás közben megfogta a nyakát és három alkalommal a homlokát megfejelte. Ennek során a sértett 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A Móri Rendőrkapitányság a megindított büntetőeljárás során gyanúsítottként hallgatta ki a 38 éves boltost és a másik, 35 éves férfit is. Mind a két férfinak garázdaság miatt kell felelnie. A móri nyomozók természetesen a robogó rongálását
is vizsgálják. Így nem kizárt, hogy a jövőben bővül a gyanúsítottak listája.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik