Szórakozás

Lilu adás előtt omlott össze

lilu (lilu, )
lilu (lilu, )

Egy korábbi, de annál tanulságosabb történetet elevenített fel Lilu a Csak csajokban, miközben arról beszélgetett vendégeivel, érdemes-e az internetes kommentárokat olvasgatni, melyek róluk szólnak.

Megoszlottak a vélemények azzal kapcsolatban, hasznosak-e az internetes hozzászólások. Pataki Zita például bevallotta, ő időnként beleolvas ezekbe. Azt mondja, önértékelésben ezek sokat adtak neki, persze van, hogy csak mosolyog a hozzászólásokon. Hozzátette: ezekkel őt nem tudják megbántani, mert egészségesen áll hozzá a kritikákhoz.

„Valaki például azt írta, hogy olyan a fejem, mint a lónak. Visszaírtam neki, hogy igaza van” – mesélte Zita.

Lilu azonban azt állítja, egyáltalán nem szabad elolvasni a kommentárokat, melyek név és arc nélkül kerülnek fel az internetre.

„Nekem az a tanítóm, akinek a legtöbbet köszönhetem, egyszer azt mondta, ígérjem meg neki, soha nem olvasom el a kommenteket. Egyszer ugyanis adás előtt összeomlottam, mert olvasgattam hasonlókat. Azóta ezt tartom, és jó így nekem. Elég, ha megmondja a véleményét az az öt objektív ember, aki tudom, hogy jogosan kritizál, ha arról van szó” – mesélte Lilu.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik