Szórakozás

Bruce Willis lányai távoltartást kérnek anyjuk ellen

demi-moore (demi moore, )
demi-moore (demi moore, )

Demi Moore három lánya azt tervezi, hogy távoltartási kérelmet adnak be anyjuk ellen, mert zaklatja őket.

A hónap elején Demi Moore-ral közölték lányai, hogy nem kívánják tartani vele a kapcsolatot, mert teljesen rájuk akaszkodik a problémáival. Rumer, Scout és Tallulah azóta nem is beszéltek vagy találkoztak a színésznővel. Aki viszont érthetően nem törődik bele, hogy gyerekei tudomást sem vesznek róla. Ezért folyamatosan üzeneteket hagy, és e-maileket küld nekik, amikben könyörög egy rövidke találkozóért.

Ezért a három Willis-lány azt fontolgatja, hogy távoltartási kérelmet adnak be anyjuk ellen. Nekik ugyanis arra van szükségük, hogy a saját életüket éljék, és a saját problémáikkal foglalkozzanak. Nem pedig Demit próbálják valahogy talpra állítani az Ashton Kutchertől való válása és az elvonója okozta depressziójából. Ez nem azt jelenti, hogy örökre megtagadják a mamát, csak egy kis időre van szükségük, hogy erőt gyűjtsenek. Moore viszont a gyerekek hiányától csak még rosszabbul van.

Rumerék már felvették a kapcsolatot apjuk, Bruce Willis ügyvédjével, hogy a lehetőségeikről tárgyaljanak. Viszont jogilag nincs sok esélyük, hogy véghez vigyék tervüket. Azért ugyanis nem fog a bíróság távoltartási végzést kiszabni egy anya ellen, mert hívogatja a gyerekeit. Ellenkező esetben naponta több tucat ilyen ügyet kéne tárgyalni a bíróknak. De amennyiben Demi más módon is zaklatja őket, akkor már teljesen más a helyzet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik