Szórakozás

Ilyen állapotban van a nagybeteg Zalatnay Cini

zalatnay cini (Fotó: TV2 / press.tv2.hu )
zalatnay cini (Fotó: TV2 / press.tv2.hu )

Zalatnay Sarolta a körülményekhez képest jól van, sőt azt tervezi, hogy hamarosan már dolgozik.

Cini már elhagyhatta a kórházat, de még nem szeretne a nyilvánosság előtt megjelenni, otthon lábadozik – derült ki a Reflektor magazin anyagából.

Mint ahogyan arról a Hír24 már korábban is beszámolt, Zalatnay Cini valamivel több mint két héttel ezelőtt rosszul lett, nagy fájdalmai voltak, ami miatt kórházba került. Eleinte nem tudták, mi okozza a problémáját, a vizsgálatok azonban megállapították, arcidegzsábája van.

 

Ekkor injekciókkal kezdték kezelni, ám ezt követően még rémisztőbb dolog történt vele. A fél szemével alig látott, mindenki attól retteget, hogy megvakulhat. Az erős gyógyszerek mellékhatásai is mind kijöttek Cinin, ami rettenetesen ijesztő volt – mondta korábban az énekesnő lánya, Niki a Hír24-nek. Ezt követően teljes ideggyógyászati kivizsgálásnak vetették alá a hírességet, és az arcát megoperálták.

Cini azt mondja, az orvosok szerint 3-5 hét szükséges ahhoz, hogy teljesen felépüljön. Lehajolni még nem tud, de reménykedik abban, hogy hamarosan már ismét énekelhet, illetve színpadra állhat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik