Szórakozás

Bármikor lekapcsolhatják a gépről Usherék agyhalott kisfiát

Usher (usher, )
Usher (usher, )

Usher és exneje nem hajlandóak lekapcsoltatni végzetes sérülést szerzett fiúkat a gépekről, és továbbra is csodában reménykednek.

Lassan egy hete fekszik kómában Kyle Glover, és ez idő alatt semmilyen agyi aktivitást nem mutatott. Anyja, Tameka Foster és mostohaapja, Usher azonban képtelenek ezt felfogni, és nem hajlandóak engedélyt adni a gyerek halálba segítésére azzal, hogy lekapcsoltatják a gépekről. Továbbra is hisznek a lehetetlenben, hogy egyszer csak reagálni fog valamire a tizenegy éves fiú. Egyfolytában az ágya mellett imádkoznak, és próbálják valahogy elfogadni a szörnyű helyzetet. Mindez teljesen érthető is, hiszen egy szülőnek a gyereke halála a lehető legnehezebb dolog. Viszont lehet, hogy csak egyre nagyobb szenvedést okoznak maguknak és Kyle négy testvérének, az időhúzással.

A rendőrség közben szintén azt várja, hogy mi lesz Kyle sorsa. Jelenleg ugyanis csak súlyos sérülést okozó baleset okozása miatt tudnának vádat emelni a fiút jet-skivel elgázoló családi barát ellen. Ellenben, ha Tamekáék kimondják a végső szót, akkor már gondatlanságból elkövetett gyilkosság lesz a vád. Vagyis a nyomozás arra jutott, hogy a férfi hibázott, amikor ráhajtott Kyle úszógumijára, és nem a gyerek volt tiltott helyen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik