Szórakozás

Kánya Kata falhoz állította József gazdát

kánya-kata (kánya kata, )
kánya-kata (kánya kata, )

Meglehetősen furcsa beszélgetésnek lehettünk tanúi szerda reggel. Az RTL Klub Csak csajok című műsorában Kánya Kata gyakorlatilag falhoz állította a Házasodna a gazda egyik szereplőjét, még ha ezt nem is akarta.

József gazda volt a vendége a műsornak, akiről már a beszélgetés előtt kiderült, hogy tanyáján édesanyjával és nagymamájával él. Kata azonban nem ezt találta aggályosnak, hanem azt, hogy a menyasszonynak majd fel kell adnia az életét, ha Józsefhez költözik.

„Azon gondolkodtam, hogy jön majd sok lány, mindegyiknek van egy élete, van egy foglalkozása, mondjuk kozmetikus, jogász. Aztán kitör a szerelem és emiatt neki gyakorlatilag fel kell adnia az életét. Te ugye helyhez vagy kötve, tehát neki kell költöznie. Hogy lesz tovább az élete, hogy lesz a munkája? Ezt én sokkal nagyobb problémának tartom, hiszen senki nem a kémcsőből ugrik ki és találkozik veled. Ott vannak az ő szülei. Talán ő is annyira kötődik a családjához, mint te. Ha van egy foglalkozása, azt hogy fogja folytatni? Én ezt tartom nagyobb problémának. Nagyfokú önfeladással jár ez a történet. Ezt hogyan lehet áthidalni” – tette fel a kérdést Kata, aki ugyan végig nagyon kedves maradt, de azért szavai keménynek tűntek. Ráadásul azt is firtatta, mi lesz azután a hölggyel, ha elmúlik a szerelem és jönnek a hétköznapok? Mit csinál majd a tanyán, hogyan valósítja meg önmagát, hogyan éli ki a kreativitását? Kata azt mondja, sok olyan nővel találkozott, aki feladta önmagát a szerelme miatt és azt később megbánta, mert feleslegesnek érezte magát.

József erre azt válaszolta: senkit semmire nem kényszerítenek, ráadásul a tanya közelében több város is van, ahová bármikor be lehet menni és próbál majd mindent megtenni a szerelméért.

A beszélgetés után több olvasónk is hozzászólt a történethez. Volt, aki azt írta, nem csodálkozna, ha Kánya Katát ezentúl nem hívnák meg az RTL-be, hiszen szavai gyakorlatilag az egész Házasodna a gazda című műsor lényegét megkérdőjelezték. A legtöbben azonban egyetértettek Katával és azt mondták, nagyon jó, hogy valaki ki merte mondani a kételyeit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik