Szórakozás

Válnak Banderasék – Összeomlott a feleség

Antonio-Banderas-Melanie-Griffith (Antonio Banderas, Melanie Griffith)
Antonio-Banderas-Melanie-Griffith (Antonio Banderas, Melanie Griffith)

Egyre több jel utal arra, hogy Antonio Banderas és Melanie Griffith házasságának is vége.

TomKatéktől talán csak Antonio Banderas és Melanie Griffith párosa illik egymáshoz kevésbé. Úgy tűnik, hogy az ő házasságuk is tönkrement. Antoniót az elmúlt hónapokban többször látták mulatozni és csókolózni csinos ifjú hölgyekkel, akikkel általában együtt távozott a bulikról.

A legbiztosabb bizonyítékkal azonban Melanie szolgált arra, hogy valami nincs rendben, ugyanis már nem hordja az óriási gyémántgyűrűjét, amit Banderastól kapott szerelmi zálogként. A drága ékszert az elmúlt tizenhat évben egyszer sem vette le magáról, csak akkor, ha nagy ritkán forgatott.

Bennfentesek szerint Griffith teljesen a padlón van. Hiszen nemcsak elveszítette élete szerelmét, de a karrierje is megszűnt létezni. Állítólag egyelőre azért még reménykedik Antonio visszaszerzésében.

Ha nem sikerülne a terve, akkor az ötvennégy éves színésznőnek ez lesz a harmadik válása. Banderasszal tizenhét esztendeje szerettek egymásba, egy közös lányuk született, de Mel korábbi házasságaiból való két gyerekét is együtt nevelték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik