Szórakozás

Friss! Benkő Dániel rettenetesen rosszul lett

benko-daniel(430x286)(1).jpg (benkő dániel)
benko-daniel(430x286)(1).jpg (benkő dániel)

A lantművész kedden hajnalban nagyon rosszul érezte magát. Ahogy fogalmazott, mindene fájt. Úgy véli, a meleg okozta nála a bajt.

Benkő Dániel reggelre már jobban lett, ami szerinte az esőnek és a lehűlésnek köszönhető, de azért ígéretet tett arra, vigyáz magára a következő napokban és pihen.

Rosszulléte kapcsán azonban szóbahozta azt is, az emberi kor előrehaladtával egyre fontosabbnak tartja, hogy “öngondoskodó” legyen és még „a földi létének ebben a formájában” rendezze a dolgait, a szeretteinek a későbbiekben ezzel ne okozzon problémát. Dániel korábban – mielőtt a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorral Argentínába indult – arról beszélt, szeretné megcsináltatni saját koporsóját, illetve végrendelkezik is, hiszen bármi történhet vele. Most számon kértük a hírességet, megvalósította-e végül ezen a terveit?

A lantművész azt állítja, azt akkoriban csak viccnek szánta, de valójában most már bevallhatja, amit ő mond vagy csinál, soha nem vicc, mert ő egy hiteles figura. Hozzátette: addig kell előre gondolkodni, amíg az ember potens.

Elárulta, most jutott el arra a szintre, hogy a házában lévő exkluzív hangszergyűjteményt, felbecsülhetetlen kottáit, zenei ereklyéit, könyveit szeretné a jövő nemzedék számára elérhetővé tenni, nem akarja, hogy minden az enyészeté legyen. Mint mondja, ismerősei között volt olyan neves művész, akivel ez történt a halála után, és ő ezt szeretné elkerülni. Úgy tervezi, hogy miután befejezi a földi létét, a házából egy Bakfark-Benkő emlékhely, múzeum lesz, melyet bárki meglátogathat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik