Szórakozás

Siófokon is felvonultak Zimány Lindáék

Csinos modellek vonultak színpadra, a pontot az i-re pedig a Sugarbird szépséges lányai, Bódi Sylvi, Zimány Linda és Dukai Regina tették fel.

Nyár, Balaton-part, gyönyörű nők, fantasztikus ruhák. Egy tökéletes hétvége, ahol hölgyeknek és uraknak egyaránt akadt látnivaló. Siófok újonnan megnyílt bárjában különös meglepetésben lehetett részük a szórakozni vágyóknak. Csinos modellek vonultak színpadra az este folyamán, a pontot az i-re pedig a Sugarbird szépséges lányai, azaz Bódi Sylvi, Zimány Linda és Dukai Regina tették fel.

A Covergirls igazán forró hangulatot varázsolt legújabb divatbemutatóján, a siófoki Tesók Cafe&Bar szezonnyitóján. A közönség remek hangulatban csodálhatta meg a legújabb ruhakreációikat, amelyeket nemcsak a csinos modellek, hanem a divatmárka képviselői is felvonultattak a színpadon.

Az esemény sztárvendégeiként ugyanis Bódi Sylvi, Zimány Linda és Dukai Regina kápráztatta el az érdeklődőket. A három csinos hölgy a divatshow után a pult mögül kínálta a Bock Józseffel közösen megálmodott borkülönlegességeket a vendégeknek. Dukai Regina párja, Feczesin Róbert, az olasz Brescia csapatának focistája is a lányokkal tartott a siófoki eseményre. A bemutató után a hírességek is belevetették magukat az éjszakába, és hajnalig szórakoztak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik