Szórakozás

Vesztébe rohanhat az RTL milliomos sztárja

mészáros-jános-elek (mészáros jános elek, )
mészáros-jános-elek (mészáros jános elek, )

Mészáros János Elek két hónap kihagyás után állt vissza a civil munkájába. A kiscsillag nem szeretne felmondani, így a fellépéseket hétvégére halasztja.

Hosszas kihagyás után tért vissza munkájához Mészáros János Elek. A Csillag Születik nyertese még a show kezdete előtt szabadságra ment, melyből kéthónapnyi „pihenő” lett végül. Ám az operettben is brillizzó énekes a milliós nyeremény ellenére sem szeretné feladni kemény munkával és tanulással megszerzett állását.

Ezért a kiscsillag a hosszú szünet után most visszatért a földhivatalba, hogy ott folytassa, ahol abbahagyta. Az operaénekes visszatérésének kollégái is örülnek, ahogy Mészáros János Elek is repes a visszatérés miatt.

„Húsvét előtt még bemenetem dolgozni, utána viszont kezdődtek az élő show-k. Az utóbbi három hónapban az a napi rendszeresség, amihez hozzá voltam szokva huszonkét éve, hogy be kell menni, hogy tudom mi a munkaköröm és a feladatom, nem volt meg. Most már azért jó visszamenni” – árulta el a Fókusznak a nyertes kiscsillag, aki a tőle megszokott házi finomságokkal kedveskedett kollégáinak első munkanapja alkalmából.

Egyesek szerint azonban éppen az lesz majd a veszte az énekesnek, hogy nem tud kitörni a civil létből. Hát, az idő majd ezt is eldönti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik