Szórakozás

Hiányolják a tévénézők Kumin Viktóriát

kumin-viktória (kumin viktória, )
kumin-viktória (kumin viktória, )

Hiányolják rajongói Kumin Viktóriát a képernyőről. Az egyik közösségi oldalon többen is azt írták:  aggódnak azért, hogy Viki  eltűnik a képernyőről.

A híradóst tavaly ősszel bocsátották el az RTL Klubtól, amikor a csatornánál létszámleépítés volt. Azóta a mindig mosolygós televíziós már többször is feltűnt az RTL műsoraiban, ez indította el a pletykát, hogy esetleg visszatérhet anyacsatornájához. Ezt azonban az RTL-nél cáfolják.

Időközben ráadásul a műsorvezető kislánya lassan betölti a negyedik életévét, így nem csoda, ha rajongói aggódnak a visszatérése miatt. A Hír24 a közelmúltban újabb híreket hallott arról, esetleg hol tűnhet fel legközelebb az RTL egykori híradósa. Azt beszélik, hogy Viki az MTVA-val tárgyal arról, hogy esetleg a Magyar Televízióhoz szerződjön. Természetesen megkerestük ebben az ügyben az illetékeseket is, akik szűkszavúan válaszoltak érdeklődésünkre. Válaszlevelükben csupán ennyi állt: „Az MTVA nem tárgyal Kumin Viktóriával a Magyar Televízióhoz való szerződéséről.”

 

Mindeközben Kumin Viktória nemrég újra az RTL Klub Csak csajok című műsorában vendégeskedett és láthatóan jól van. Elmondta, hogy a Kossuth rádióban dolgozik, arról azonban nem beszélt, visszatér-e a képernyőre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik