Szórakozás

Elvehetik anyjától Pákó kisfiát

fekete-pako(210x140)(3).jpg (fekete pákó)
fekete-pako(210x140)(3).jpg (fekete pákó)

Hiába döntöttek úgy a hatóságok, hogy Pákó találkozhat kisfiával, az anyja nem vitte el a megadott időpontban a megadott helyre. Ennek komoly következményei lehetnek.

Fekete Pákó korábban úgy nyilatkozott, nem akarja elszakítani Bencét az édesanyjától, csupán a rendszeres láthatásra vágyik, mostanra azonban megváltozott a helyzet. A hatóságok ugyanis úgy döntöttek, hogy Bencét a napokban láthatja édesapja, ám a volt párja rá sem hederített a határozatra és nem vitte oda a kisfiút a megadott helyre. Nem csoda, ha a mulatós zenész teljesen elkeseredett.

A Hír24 azonban úgy értesült, hogy az édesanya ezzel a cselekedetével maga alatt vágja a fát, hiszen az illetékesek ezután akár azt is kimondhatják, ezen tettei miatt nem nála, hanem az apánál helyezik el a gyermeket.

„Igaz, hogy korábban azt mondtam, nem akarom elvenni Bencét az anyjától, de most már nagyon örülnék annak, ha a bíróság nálam helyezné el a kisfiamat. Természetesen képes lennék gondoskodni róla. Ha velem élne, átalakítanám az életemet, hogy minél többet lehessek vele. Anyagilag sem állok rosszul, el tudnám tartani Bencét” – mondta a Hír24-nek Pákó, akit egészen felvillanyozott a megváltozott helyzet.

Azt is elmondta, továbbra sem tudja, hogy gyermeke és volt élettársa hol laknak. Bár sokszor úgy érzi, mindent megtenne azért, hogy Bence tartózkodási helyét felderítse, de inkább semmit nem csinál, nehogy véletlenül később a per során ezt felhasználják ellene. Így aztán jelenleg nem tehet mást, mint hogy türelmesen vár, hátha exe meggondolja magát és végrehajtja, amit a bíróság előírt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik