Szórakozás

Ilyen szexre vágyik a papból lett RTL-es

Meglepő kijelentést tett a Házasodna a gazda című műsor egyik szereplője. A papból állattenyésztővé avanzsált férfi arra célozgatott, fontos lesz számára a jó szex is a párválasztásnál.

A Csak csajokban vendégeskedett Tamás gazda, akinek előéletét ismerve nem számítottunk arra, hogy a nagy nyilvánosság előtt máris szóba hozza a testiséget. Ám nem tétovázott, kifejtette, amire gondolt.

Tamás először is leszögezte, nem a gazdálkodás miatt hagyta ott a papi hivatást, bár az is igaz, hogy akkoriban már alakulóban volt a családi vállalkozásuk. Ráadásul amikor felhagyott a lelkipásztori hivatással, először fegyveres testületnél kapott munkát, erről azonban többet nem szeretett volna elárulni.

Azt viszont elmondta, nem szégyelli a múltját, tisztességgel zárta le, nem okoz számára problémát, hogy most viszont ki kell tárulkoznia ország-világ előtt.

Tamás azt sem titkolta, számára fontos, hogy szemrevaló legyen a lány, tetsszen neki, ez ugyanis szerinte elengedhetetlen a szerelemhez. Emellett a belső értékekre is figyel. Vágyakozik a szellemi, lelki, intellektuális hasonlóságra. Előny, ha a hölgy szereti a vizet, vonzódik az úszáshoz, a vitorlázáshoz, hiszen ezeket a sportokat űzi az RTL felfedezettje is. Előnyt élveznek továbbá a cserfes, derűs hölgyek a gazdánál.

Tamás azt is kimondta ország-világ előtt, hogy olyan hölgyre vágyik, akivel egységben van szexuálisan is, működik közöttük a testiség. Hozzátette, lehet, hogy ez az ő szájából furcsán hangzik és talán meg is botránkoztat vele egyeseket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik