Szórakozás

„Stohl csak kihasznált bennünket?” Kipakolnak

Azt beszélik, hogy Stohl András már kevesebb munkával támogatja a drogmegelőzésre irányuló kampányt, mint a bevonulása előtt. Egyesek szerint a színész szerződést szegett.

A napokban a Blikkben nyilatkozott annak az alapítványnak a vezetője, melynek kampányában Stohl még a börtönbe vonulása előtt részt vett. Azt mondta, a színésznek élő szerződése van velük, de – ahogy fogalmazott – „a korábban úthengerként dübörgő közös kampányuk mostanra lelassult”.

A Hir24-nek Stohl András ügyvédje, dr. Ruttner György elmondta, a színésznek semmiféle szerződése nincs az alapítvánnyal, így azt meg sem szeghette. Hozzátette: bár korábban gyakran elkísérte ügyfelét a drogmegelőzéssel foglalkozó előadásokra, újabban már nem követi nyomon, hová megy. Ugyanakkor úgy tudja, hogy Stohl András továbbra is folytatja azt a tevékenységet, melyet börtönbe vonulása előtt megkezdett.

Mint ahogyan arról már korábban beszámoltunk, néhány nappal ezelőtt telefonon megkerestük a színész-műsorvezetőt, hogy többféle aktuális kérdésről faggassuk, de ő közölte, továbbra sem szeretne interjút adni, így az ominózus témában sem tudtuk neki feltenni a kérdéseinket.

Stohl András korábban Balmazújvárosban is tartott előadást a kábítószerek és az alkohol káros hatásairól. A Hír24-nek sikerült utolérni egy fiatalembert, aki ott volt az előadáson.

„Mélységesen csalódtunk Stohl Andrásban. Ha igaz, amit hallunk, hogy már nem tart előadásokat, hát az bizony nem szép dolog tőle, hiszen éppen az ellenkezőjét ígérte. Mi számítottunk rá, a példaképünknek tekintettük. Lehet, hogy csak kihasznált bennünket, drogosokat, hogy kevesebb büntetést kapjon a börtönben? Azt üzenjük neki, hogy bizonyítsa be az ellenkezőjét, mielőtt kiváltja a rajongói haragját” – mondta Sándor.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik