Szórakozás

Pécsi Ildikó az olaszoknak, Bódiék a spanyoloknak drukkolnak

pecsi-ildiko(2)(960x640).jpg (pécsi ildikó)
pecsi-ildiko(2)(960x640).jpg (pécsi ildikó)

A labdarúgó-Eb vasárnapi döntőjét a hírességek is megnézik majd, a legtöbb celebhölgy inkább az olaszoknak szurkol majd.

Pécsi Ildikó (középen) és Dukai Regina (jobbról) is szereti a focit (Fotó: MTI)

Pécsi Ildikó klasszikus focista feleség. Szűcs Lajos olimpiai bajnokkal több évtizede él boldog házasságban és ezzel a foci is részévé vált az életének.

A színésznő a most zajló EB-n a portugáloknak szurkolt, kedvence Cristiano Ronaldo, akit nagyon tehetségesnek tart. Természetesen férjével ott ülnek majd vasárnap is a televízió előtt, míg Ildikó az olaszoknak szurkol, addig férje annak, hogy lássanak egy jó mérkőzést. A színésznő imád párjával focit nézni, mert így nemcsak szórakozik, de értékes információkat is kap a játékról. Csak azt nem szereti, hogy Szűcs Lajos, mindig előre megmondja, mi történik majd. De vita emiatt sincs közöttük.

Bódi Margó egészen fiatalon szerette meg a focit. Úgy akart közel kerülni szerelméhez, Gusztihoz, hogy vele nézte a játékot és közben ő is rákapott az ízére. Most már nem hagyna ki egyetlen nagy eseményt sem, most is nézik az Eb-t. Unokái is nagy rajongók, kicsi koruktól kezdve gyűjtik a focisták nevével ellátott trikókat. Az énekesnő eredetileg a németeknek szurkolt, de most, hogy kiestek, vasárnap este a spanyolokat buzdítja majd, csakúgy, mint Guszti. A döntő igazi családi program lesz náluk, amit finom ételekkel, italokkal spékelnek majd meg.

A németek kiestek, így Dér Heni “csak” megnézi a döntőt, szurkolni nem fog (Fotó: MTI)

„Amikor csak tudom, nézem a meccseket, így most az Eb-re is különös figyelmet fordítottam, ha volt időm. Nekem a német csapat az abszolút kedvencem, de ez nem valami hóbort nálam. Már gyerekkorom óta az egész család Németországnak drukkol. Szeretjük a pontosságukat, a precizitásukat. Sajnos mindig úgy alakul az Eb-n és a vb-n is, hogy a döntő előtt kiesnek. Így van ez most is. Ezért a döntő már kevésbé érdekel. Valószínűleg meg fogom nézni, de már teljesen pártatlanul” – mondta érdeklődésünkre Dér Heni a foci-Eb-vel kapcsolatban.

„Most nyaralni voltunk a kedvesemmel, ezért a meccseket is kevésbé tudtuk követni. Mivel a párom focista, ezért „hivatalból” is képben szoktam lenni. A kedvenceim a hollandok, ám sajnos ők már nincsenek versenyben az Eb-n. Így a meccseket sem követem már annyira figyelemmel. Egyébként is ez inkább egy közösségi program számomra. Ha a párom itthon van, mindig kiülünk valahova és megnézzük az aktuális mérkőzést. Most is hasonlóan fogunk tenni. Jelen esetben pedig inkább az olaszoknak drukkolok. Az ő játékuk szimpatikusabb, mint a spanyoloké” – nyilatkozta Dukai Regina.


Az olaszok jönnek be Judynak (Fotó: MTI)

Judyval kedvese, Balázs szerettette meg a futballt. „Korábban nem néztem sportközvetítéseket, de mivel Balázs nyomon követte az Európa-bajnokságot, hatalmas rajongó én is több mérkőzést megnéztem” – mesélte az énekesnő. „Eleinte zavart, hogy az Eb idején nem nézhetem a kedvenc sorozataimat, de most már tudok együtt szurkolni Balázzsal „Azt, hogy ki játszik jobban, nem tudom eldönteni, de olaszoknak szurkolok. Imádom az olasz kultúrát, az olasz embereket, az ételeiket” – indokolt Judy.

Karsai Zita mindig is pörgős életet élt, így többnyire nem követte nyomon a futballbajnokságokat. Most azonban lesérült, meg kellett műteni a térdét és otthon lábadozik, így van ideje nézni az Európa-bajnokságot. „Örülök, hogy a két kedvenc csapatom került a döntőbe, mindkettőt imádom. Talán az olaszok kicsit közelebb állnak hozzám, nemrég jártam Olaszországban és minden percét élveztem. A vasárnapi közvetítést baráti társágban izgulom majd végig” – mesélte Zita.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik