Szórakozás

Megoperálták Schmuck Andort – Fotók a műtétről

A fogyókúra nem ér véget a vágyott súly elérésével - vallja Schmuck Andor. Az expolitikus nemrégiben esett át hasplasztikai műtétén, amitől teljesen megváltozott az élete.

Kilencvenhat centi hosszú bőrt műtöttek le Schmuck Andor hasáról. Az expolitikus – mint már megírtuk – közel hatvan kilót adott le, ezért került sor az operációra.

“Amikor fogyókúráról beszélünk, azt a legtöbben elfelejtik, hogy a folyamatnak nem a vágyott testsúly elérése a vége. Ilyen hatalmas súlyveszteség esetén hatalmas bőr marad az emberen, ami nehezíti a sportolást, a tisztálkodást. Most, hogy megműtöttek, sokkal jobban érzem magam, jelentősen javult a közérzetem, az életminőségem” – mesélte a Hír24-nek Andor.


“A plasztikai műtétet azonban a TB nem minden esetben támogatja, ha igen, akkor sokaknak akár három évet is kell várnia, hogy eljuthasson az orvoshoz” – mondta el az egykori politikus. “Egy alapítványt szeretnék létrehozni a rászorulók megsegítésére, hazai sportemberekkel közösen, hogy azok is megműttethessék magukat, akiknek erre nincsen pénzük” – szögezte le Schmuck Andor.


Az expolitikus az operáció utáni lábadozás időszakáról is mesélt. “Nagyon rossz volt, hogy egyedül maradtam. Hetekig alig tudtam felülni az ágyban, nehéz volt a mosakodás, féltem a fertőzésveszélytől. Most azonban már jól vagyok, naponta futok, hogy megtartsasm a súlyomat, a félmaratonon is szeretnék elindulni” – avatott be minket treveibe Schmuck.


Andor arról is beszélt, hogy fogyásának nem a párkeresés megkönnyítése volt a célja. “Ha valaki szeret, túlsúlyosan is szeret. Nagyon boldog voltam hatvan kiló plusszal is. Attól viszont féltem, hogy a testsúlyom miatt előbb-utóbb beteg leszek. Még nem voltak panaszaim, de úgy érzem, az utolsó előtti pillantban sikerült változtatnom” – vallotta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik