Szórakozás

Házasságuk nehézségeiről vall a Détár – Rékasi házaspár

Détár Enikő és Rákasi Károly még a főiskolán ismerkedtek meg. Nem tagadják, hogy az együtt töltött két évtized alatt voltak mélypontjaik, de ezeken is túljutottak.

A színész házaspár az RTL Klub Reflektor magazinjában elmondta, többször eljutottak a különélés gondolatáig, végül azonban mindig sikerült megoldaniuk a problémáikat. Állítják, már csak gyermekeik miatt sem engedhették meg maguknak, hogy „önző érdekek” vezéreljék őket.

„A mi kapcsolatunk eddig túlélte a hullámvölgyeket. Kari pedáns, én rendetlenebb vagyok. De nincs olyan, hogy te térfeled, én térfelem. Ilyen a legrosszabb időszakban sem volt” – mesélte a színésznő az RTL Klub kamerái előtt.

Rékasi Károly a megismerkedésüket is felelevenítette. Elmesélte, hogy már a főiskolai felvételin nézegették a lányokat, felosztották, ki kinek lenne jó, ha felvennék őket. Akkor ők már elsősök voltak Első randevújuk egy buliban volt Enikővel és azóta is együtt élnek.

Az ismert házaspár évről évre nem is házassági évfordulójukat ünnepli, hanem ennek a bulinak a dátumát.

A házaspár nagyon büszke két gyermekére. Kisfiuk 10 éves, de már határozott elképzelései vannak az életről. Lányuk egy év múlva végez az egyetemen, ahogy édesanyja fogalmazott, igazi felnőtt nő lett belőle.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik