Szórakozás

Ezért gyászolt hosszú ideig Gianni, a sztárszakács

gianni (gianni, )
gianni (gianni, )

Már nagyon vágyik a szerelemre Gianni. Érthető, ugyanis az olasz sztárszakács több mint egy éve a facér férfiak táborát gyarapítja.

Vágykeltő ételeket készített a TV2 Mokkájában Gianni. Az (ét)vágygerjesző menü kapcsán Kárász Róbert arra volt kíváncsi, sikerült-e már becsajoznia az olasz sztárszakácsnak. A híresség megpróbált kitérni a kérdés elől, de kéretlen-kelletlen csak elmondta, még mindig nem talált párra.

Giannit egyébként korábbi szakítása igencsak megviselte: hosszú ideig gyászolta kapcsolatát, és még önismereti könyveket is olvasott, hogy jobban tisztába jöjjön érzéseivel és fel tudja dolgozni a veszteséget.


Az olasz sármőr azóta túllépett az elmúlt szerelmen és nyitottnak érzi magát új kapcsolatra, de mégsem sikerül megtalálnia még mindig az igazit.

„Nem tudok lenyugodni, körülnézni és odafigyelni, úgy, ahogy azt egy nő igényelné. Apám mindig azt mondja, hogy ismerkedjek templomban, de ez nem megoldás, hiszen ott mindig három lábon – bottal – jönnek ki. Fiatalok nincsenek” – mesélte nemrégiben, hozzátéve, hogy még könyvtárban is megpróbált udvarolni.

„Lehet, hogy volt már olyan, hogy bevonzottam azt a nőt, aki a társam lehetett volna egy életen át. Ám nem tudtam kezelni. Sokat vagyok egyedül az utóbbi időben, és rengeteg kérdés van bennem, hogy miért alakult így” – lamentált Gianni, aki nem adta fel, hogy megtalálja az igaz szerelmet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik