Szórakozás

Elveszítheti munkáját Stohl miatt Sebestyén Balázs?

sebestyén-balázs (sebestyén balázs, )
sebestyén-balázs (sebestyén balázs, )

Stohl András RTL-es visszatérése lassan olyan lesz, mint egy népmese. Mindenki hozzátesz valamit a történethez, amiből végül ki tudja mi kerekedik ki.

A színésszel kapcsolatban számos kérdés vetődik fel a nézők részéről. Ezúttal arra kíváncsiak, mi lesz Sebestyén Balázzsal, ha Stohl András esetleg visszakapja a ValóVilág műsorvezetését? Számít-e továbbra is a csatorna Balázsra, vagy esetleg munka nélkül marad kollégája visszatérése miatt?

Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója a Hír24-nek elmondta, mivel egyelőre még arról sem adtak semmiféle hivatalos tájékoztatást, hogy indul-e újabb széria a ValóVilágból, így szerinte egyelőre arról sem érdemes beszélni, ki lehet a produkció műsorvezetője.

Azt azonban hozzátette: Sebestyén Balázsra továbbra is számít az RTL Klub, több műsorban is feladata van.

Stohl Andrással kapcsolatban kijelentette: rá is számít a csatorna, azt azonban továbbra sem kívánják elárulni, hogy mikor és milyen műsorban tér vissza.

A Hír24 úgy tudja, hogy a Széf és az Egy perc és nyersz című műsorok, melyek Sebestyén Balázs nevéhez köthetők továbbra is folytatódnak a csatornán, így azok ezután is biztosítanak feladatot az ismert tévésnek. Ráadásul az sem kizárt, hogy esetleg az X-Faktor következő szériájában Balázs ismét csatlakozik Ördög Nórához. Így aztán akkor sem maradna élő adás nélkül, ha a ValóVilág műsorvezetését Stohl András kapná meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik