Szórakozás

Nyilvános helyen tépték le Bódi Csabi ruháját

bódi-család (bódi család)
bódi-család (bódi család)

Megőrülnek a nők Bódy Csabiért, amióta ledobta pluszkilóit. A zenész azt vallja, édesapja és bátyja is nagy népszerűségnek örvend a lányok körében.

Mint már megírtuk, majdnem 30 kilótól szabadult meg Bódi Csaby fél év alatt. Az önsanyargató életmódot azonban nem bírta a szervezete, kórházba került, mondta el korábban a Hír24-nek . Szerencsére az énekes már jól van, és a diéta mellett a sport is az élete része lett. Megújította ruhatárát, és új zenei irányzattal próbálkozik, mint mondja, sikerrel.
Csabi elmondta, azt hitte, a fogyás lesz  nehéz, pedig nem, a súlya megtartása még nagyobb kihívás, hiszen rengeteg csábítás éri.

Csabi a TV2 Mokkájában most azt is elárulta, még feleségének és szüleinek sem merte korábban bevallani, hogy pontosan hány kiló, de most már bevallja 109-et nyomott. A zenész hozzátette, azt is észrevette, hogy megcsappant a hölgyrajongóinak a száma, mikor túlsúlyos lett.


Az énekes nevetve újságolta, amióta lefogyott, újra jobban tetszik a lányoknak. A múltkor például az egyik koncerten széttépték az ingét rajongói.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik