Szórakozás

Őrült nő üldözi Ambrus Attilát

Előkerült egy 40 éves nő, aki azt állítja, mindenre képes lenne azért, hogy megszerezhesse Ambrus Attilát. Az asszony teljesen összeomlott, amikor megtudta, hogy a Viszkis becsajozott.

Azt eddig is tudtuk, hogy Ambrus Attiláért sokan rajonganak, ám azt nem sejtettük,  van egy nő, aki minden lépését figyeli, és arra tette fel az életét, hogy szerelemre lobbantsa az egykori rabló szívét. Mónika nem ismeri személyesen Attilát, de biztos abban, hogy rengeteg közös vonása van a Viszkissel, ami szerinte már jó alap lehet egy kapcsolat elkezdéséhez.

„Azóta szeretem Attilát, mióta először megláttam. Nem vagyok bolond, bár az ismerőseim sokszor ezzel vádolnak. Éppen ezért nem szeretném megmutatni magamat, félek, hogy sokan bántanának. Pedig az én érzéseim tényleg őszinték. Szeretnék megismerkedni Ambrus Attilával. Lenne közös téma is, ugyanis én is kerámiákat készítek. Úgy érzem, nagyon hasonló a gondolkodásunk is. Minden cikket elolvasok róla, úgy érzem, mintha régi ismerősök lennénk” – mondja Mónika, aki egy meghökkentő dolgot is elárult magáról.

Azt mondja, miután látta az újságokban, hogy Attila Pomázon épít kerámiaműhelyt, elhatározta, addig járja a települést, amíg meg nem találja rajongása tárgyát és ki nem tud csikarni egy randevút. Mónika hisz abban, hogy akár Attila új barátnőjét is kiütheti a nyeregből.

„Azt olvastam, hogy a lány szülei nem nagyon kedvelik Attilát. Szerintem ez megmérgezi majd a kapcsolatukat. Úgy érzem, nincs még veszve semmi” – vélekedik az eltökélt hölgy, aki megígérte, ha megtalálja Attilát, mindenképpen beszámol majd a részletekről. Sőt, ha összejönnek, először a Hír24 olvasói előtt fedi fel kilétét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik