Szórakozás

Kilátszott a melle a TV2 sztárjának – Szexi?

tolvai-renáta (tolvai renáta)
tolvai-renáta (tolvai renáta)

Egyáltalán nem bánja Tolvai Renáta, hogy extrém ruhában jelent meg a Viva Cometen. Az énekesnő nem érti, miért ne lehetne bevállalós.

Az elmúlt hét egyik legnagyobb bulvárszenzációja volt, hogy Tolvai Renáta szinte mindent megmutatott magából a Viva Comet-gálán. Az énekesnő öltözéke sajtóhír lett, fotója bejárta a világhálót, civileknek és divatguruknak egyaránt megvolt a véleményük a közel sem hétköznapi viseletről. Egyesek azon akadtak fenn, hogy Reni telt idomaihoz nem illett a teljesen átlátszó, melltartó nélküli felső, mások pedig úgy vélekedtek, egy tökéletes testű nőnek sem lenne illendő ilyen ruhát viselnie.


Reni a TV2 Aktív kameráinak arról beszélt, sokan azzal mentek oda hozzá, hogy tetszik a ruhája, az énekesnő pedig nem is érti, miért ne lehetne ennyire merész. Hozzátette, öltözékével ki akart lógni a sorból, ami sikerült is neki. “Én jól éreztem magam benne, igaz, nincs szilikonmellem, így is bevállaltam – jelentette ki. – Nagyon szeretem az extrém és ízléses dolgokat, nem akartam snassz, egyszerű ruhát viselni” – tette hozzá. Az egykori Megasztár-győztes azt is elárulta, kedvese, András a gálán látta először az ominózus öltözéket. “Nem mondta, hogy nem tetszik neki, de azt igen, hogy merész és nem mindenki vállalná ezt be.”


Az énekesnő elmondta, a ruhája saját tervei szerint készült. “Nekem jött az ötlet, Léber Barbara segített és megvalósította” – mesélte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik