Szórakozás

Megvádolták: kényszerből teszi ki mellét a TV2 sztárja

gaál-noémi (gaál noémi, )
gaál-noémi (gaál noémi, )

Sokszor jelenik meg mélyen dekoltált felsőben Gaál Noémi a képernyőn. A pletykák szerint mindezt nem önszántából teszi, hanem azért, mert a TV2-nél ezt kérik tőle.

Gaál Noémit kihasználja a TV2” – írta a minap az egyik internetes portál. A cikkben azt is leírják, hogy a szép időjós mindig is a visszafogottabb öltözködés híve volt, éppen ezért gyanús, amikor mélyen dekoltált felsőben jelenik meg a képernyőn. Valóban igaz lenne, hogy az ismert tévés felszólításra lett szexi?

A Hír24 arról faggatta a TV2 illetékesét, miként dől el, hogy melyik képernyős mit visel?

„Az öltözéket a stylist és a műsorvezető közös egyetértésben választja ki, igazodva a műsortípushoz és a műsorvezető karakteréhez. Nincs kényszer, hiszen nagyon fontos, hogy aki megjelenik a képernyőn, jól érezze magát a bőrében. Gaál Noémi az egyik legcsinosabb műsorvezetőnk, akinek nagyon jól áll a nőiességét kihangsúlyozó, ízléses viselet” – mondta Koltay Tamás, a TV2 szóvivője.

Nem csak a TV2-őt gyanúsították meg ilyesmivel. Korábban más csatornák ismert arcaival kapcsolatban is terjedtek olyan pletykák, miszerint nem egyszer rájuk kényszerítenek olyan öltözékeket, melyekben rosszul érzik magukat, sőt frizurájuk is csak olyan lehet, amelyet engedélyeznek nekik.

Természetesen minden csatornánál tagadják, hogy a képernyősök megjelenését szerződésben szabályoznák. Ugyanakkor az egyik ismert tévés név nélkül elmondta, ő például kényszer hatására vágatta le a haját, és hiába sírt emiatt, az senkit nem hatott meg, sőt megfenyegették, kirúgják, ha nem azt teszi, amit kérnek tőle.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik