Szórakozás

Kórházban házasodott a nagybeteg magyar híresség

S. Nagy István - aki állandó ápolásra szorul - a közelmúltban 32 év együttlét után a kórházban kérte meg felesége, Csongrádi Kata kezét.

“Mivel ő jelenleg is állandó orvosi felügyeletre szorul, így a kórházban tartottuk meg újra az esküvőt. Volt tanú, ott voltak a szeretteink, nagyon szép és megható szertartás volt” – elevenítette fel a történteket a Best magazinnak Csongrádi Kata.

“Szerencsére még ma is mindenki imádja a férjemet, a kórházban is rajonganak érte az orvosok, az ápolók. István csodálatos ember, azt azonban ma már bevallhatom, hogy sokat kellett küzdenünk ezért a házasságért” – mondja a színésznő. “A férjem két évig nem kérte meg a kezemet, mert adóságai voltak, és ezeket nem akarta rám terhelni. Hosszú ideig egy pici lakásban az én szerény fizetésemből éltünk, mialatt sikerült rendeznie a dolgait. Majd miután két éve együtt voltunk, a születésnapomon előállt azzal, hogy hivatalosan is kössük össze az életünket. Ez is éppen harminckét éve történt. Míg másokat a nehézségek szétválasztanak, addig bennünket talán éppen ezek a megpróbáltatások kovácsoltak még jobban össze. És mivel mindketten meglehetősen öntörvényűek vagyunk, nem is ment olyan egyszerűen ez az összecsiszolódás” – elevenítette fel az egykori emlékeket Kata. .

Csongrádi Kata az évek alatt rengeteg terhet cipelt a vállán, főként miután S. Nagy István egészsége megromlott. Eközben édesanyját is ápolta, aki időközben elhunyt. Kata a tragédia híréről eleinte nem mert beszámolni kórházban fekvő párjának, de aztán férje valahogyan megérezte, hogy mi történt. Az utóbbi két évtizedben az orvosok számos alkalommal lemondtak a nagybeteg dalszövegíróról, de felesége, Csongrádi Kata mellette állt, imádkozott érte.

A szép szerelmi történet és a különleges esküvő részleteit a Best magazinban olvashatják.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik