Szórakozás

Újabb RTL-est vihetnek bíróság elé?

Mészáros János Elek (csillag születik, mészáros jános elek, )
Mészáros János Elek (csillag születik, mészáros jános elek, )

Más győztesekkel ellentétben, Mészáros János Elek meglehetősen keveset szerepel mióta megnyerte a Csillag születiket. Egyesek szerint rövid időn belül el is tűnhet.

Nagyon úgy tűnik, hogy hiába tesz meg mindent az RTL Klub azért, hogy újdonsült felfedezettjük sztár legyen, ő ellenáll ennek. Legalábbis látszatra, nem erőlteti a szereplést, amin egyébként nem igen lehet csodálkozni, hiszen nem tipikusan celebalkat. Nehezen tudnánk például elképzelni róla, hogy ezek után reality-ben parádézzon, vagy éppen kiteregesse a magánéletét, a csajozási szokásait egy-egy bulvárlapban.

Megjegyezzük, már most is érzékelhető, hogy nem igazán kedveli a sajtó munkatársait, sőt, kifejezetten ellenséges, ha valaki megpróbálja a magánéletéről faggatni. Ehhez persze joga van, csak nem biztos, hogy használ neki.

Egyesek szerint nagyon is elképzelhető, hogy az RTL Klub befürdött Mészáros János Elekkel. Azt a csatornánál nem árulják el, mi van a sztár szerződésében, melyet az RTL Klubbal kötött, így azt sem lehet tudni, mit kell vállalnia ennek értelmében. Mindenesetre nagyon is elképzelhető, hogy esetleg a Csillag Születik nyertese egyszer csak megmakacsolja magát, és azt mondja, nincs kedve ahhoz, amit egyébként meg kellene tennie. Ezzel persze nagyot kockáztat, hiszen az ellenszegülés jogi következményekkel is jár.

Persze egyelőre mindez csak feltételezés és még az sem kizárt, hogy az operaénekessé avanzsált férfi megváltozik, szépen besimul a celebek világába és teszi a dolgát, ahogy kérik tőle.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik