Szórakozás

Rabosíthatják Csala Zsuzsát

Anettka mostohalánya új pert indít és rendőrségi feljelentést is tett apai örökségéért.

Eperke csalás és okirat-hamisítás alapos gyanúja miatt „ismeretlenen tettes” ellen tett feljelentést, de a Blikk szerint nyilvánvaló: Anettkát, Csala Zsuzsát és Terry Blacket fogják faggatni a nyomozók. A komika sírva mondta a lapnak, mennyire méltatlannak tartja, hogy „ilyen váddal ujjlenyomatot vesznek” tőle, rabosítják, meghurcolják. Csala Zsuzsa kikérte magának, hogy bűncselekménnyel hozza összefüggésbe bárki. (Mint korábban a Hír24 megírta, a komika egyre nehezebben mozog, de anyagi helyzete nem teszi lehetővé, hogy ne dolgozzon. Komoly fájdalmakkal lép színpadra.)


(Forrás: Story-Best Archívum)

Terry Black az egyetlen élő tanúja Forgács Rezső utolsó, írott végrendeletének. Ő azt állítja, valódi a végakarat. Anettka, aki Rezső halála előtt visszavonult a nyilvánosságtól, méltatlannak tartja párja emlékéhez azt, ami most zajlik, a Blikknek is csak annyit mondott, hogy egyetlen hatóságtól sincs félnivalója.

Eperke hamisnak tartja apja végrendeletét. Formai okokból elutasították az általa indított hagyatéki perben keresetét. Forgács Rezső lánya összesen 18 millió 913 ezer forintra tartott igényt, de nem örökölt semmit.

Anettka négy éve vesztette el párját, akivel három évvel korábban mondták ki a boldogító igent. Férje előzőleg sokáig nem mutatkozott a nyilvánosság előtt, a háttérből bálványozta és védelmezte feleségét. Bár négy évig együtt dolgoztak, hat évig pedig együtt éltek, csak azután vezette oltár elé Anettkát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik