Szórakozás

Csak így eshet teherbe a TV2 színésznője?

cseke katinka (cseke katinka, )
cseke katinka (cseke katinka, )

Nagy elhatározásra jutott a Jóban Rosszban színésznője. Cseke Katinka mindent megtesz célja elkérése érdekében, ugyanis babát szeretne.

Úgy tűnik, fiatal kedvese meggyőzte Cseke Katinkát, hogy vállaljanak közös babát, a színésznő ugyanis életmódváltásba kezdett a leendő gyermekáldás érdekében. A Jóban Rosszban Bodolai Böbéje úgy véli, jobb lenne, ha a várandósság előtt leadna 10-15 kilót, ráadásul az optimális súly a teherbe esés szempontjából is kedvezőbb.


A színésznő a TV2 kamerái előtt elmondta, szigorú, koplalással és sok lemondással járó diétára nem képes, ezért Rubint Rékához és Schobert Norbihoz fordult. Amíg a fitneszmami a mozgásban segíti a Jóban Rosszban sztárját, addig Norbi a táplálkozásban ad neki tanácsokat.

Réka úgy véli, Katinkának fontos, hogy ne kelljen megvonnia magától minden finom falatot – ehhez az ő módszerük a legalkalmasabb -, akkor majd be tudja tartani az étkezési szabályokat és könnyedén megszabadulhat a felesleges kilóktól. A színésznő, hogy minél hatékonyabban vegye fel a harcot a pluszkilókkal, Rubint Réka Alakreform óráin is részt vesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik