Szórakozás

Csak egy cica takarja a magyar sztár meztelen testét

Bódi Sylvi (bódi sylvi, )
Bódi Sylvi (bódi sylvi, )

Igazán nem panaszkodhatnak Bódi Sylvi rajongói. A szépség hivatalos Facebook-oldalán vicesebbnél vicesebb, szebbnél szebb fotókkal kényezteti el az odalátogatókat.

Egyre többet nosztalgiázik hivatalos rajongói oldalán a Facebookon Bódi Sylvi. Nemrégiben például egy óriási kenyérrel állt a fényképezőgép elé, a végeredényt pedig rajongóival is megosztotta.
“Hétvégén sütögetés volt. :))) Picit rámentem a kenyérre szájjal… :D :D Kiskoromban is amikor elmentünk Anyával vásárolni, mire hazaértünk mindig megrágtam a frissen sült még langyos kenyeret. :))) Mint egy kis egérke. Nem tudtam neki ellenállni. :)” – írja.

Ezt követően azonban a magyar modell még megdöbbentőbb képet posztolt ki az üzenőfalára. A köztudottan nagy macskarajongó Sylvi egyik kedvencével pózolt, ám nem akárhogyan. A szépség kebleit csupán a fekete cica takarja el, így a fotó nem nélkülözi az erotikus felhangokat sem.


“A cicával való (félmeztelen) pózolás a kezdetektől kezdve ment… :))) A két kép között közel 20 év különbség lehet… :) De majd megkérdezem Anyát!” – kommentálta gyerekkori és friss fotóját Sylvi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik