Szórakozás

Meghalt egy kétéves kislány! Tüntet a TV2-es műsorvezető

vámos erika (vámos erika)
vámos erika (vámos erika)

Égbe szálló lufik beszélnek ma az ukrajnai állatmészárlások áldozatai helyett.A demonstráción részt vesz Vámos Erika, a TV2 műsorvezetője is.

Felfoghatatlan, ami Ukrajnában történik.Utcáikat félelmetes eszközökkel igyekeznek megtisztítani a kóbor ebektől és cicáktól. A Németországból kiinduló, és ma már 17 országot összefogó Action Fair Play csoport célja, hogy felhívja a figyelmet mi is folyik valójában tőlünk keletre.

Vámos Erika a TV2 Több mint TestŐr magazinjának háziasszonya, a Csivava fajtamentés nagykövete szívügyének tekinti a nemzetközi tüntetést.

„Eddig közel 400 000 négylábút végeztek ki brutálisan. Volt, akit agyonvertek, élve mobil krematóriumban égettek el, vagy az utcára kihelyezett méreg végzett vele. Legszomorúbb következménye annak a kétéves kislánynak a halála, aki egy játszótéren – az állatoknak kiszórt méregtől – halt meg. Európával összefogva mi is tiltakozunk a tömeges állatgyilkosságok ellen, hisz nekik is ugyanolyan joguk van élni, mint bárki másnak a Földön. Minden állatot szerető embert arra biztatok, hogy ma 15 órakor a Deák téren csatlakozzon a felvonuláshoz. A megkínzott állatok emlékére piros felsőt húzunk és egy szál virággal érkezünk, melyet később a Dunába dobunk, ezzel emlékezve a megkínzott állatokra. A levegőbe emelkedő lufikkal pedig azok helyett kiáltunk, akik hangját senki sem hallja” – közölték a szervezők.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik