Szórakozás

Milliókat kaphat a TV2 elhunyt sztárja

Hónapokkal ezelőtt még senki nem gondolta volna, hogy Tamás atya megformálója még jól is járhat azzal, hogy kiírták a sorozatból. Azt beszélték, új szerződése nagyobb gázsiról szól majd, mint az eddigi.

Mint már megírtuk, rajongók követelték vissza a Jóban Rosszbanba Tamás atyát. Úgy tűnik, a nézők kívánsága szerint alakulnak a dolgok, a sorozat producere, Nagy Tamás Grande és a forgatókönyvírók gondolkoznak rajta, miként lehet visszahozni a színészt.

Száraz Dénes nem először tér vissza a sorozatba, és a hírek szerint már legutóbb is nagyobb gázsit kapott, mint amikor először leszerződött a produkcióhoz. Most, állítólag húsz százalékkal még nagyobb összeget alkudott ki magának,  ám az, hogy pontosan mennyit keres Tamás atya szerepével, az titok.


Most, hogy a nézők visszaköveteleték Dénest, a színész iránt megnőtt a kereslet, színházi munkái is gyarapodtak és több tévés felkérést is kapott.

A legújabb híresztelések szerint Liptai Claudia is visszatér a Jóban Rosszban kulisszái közé. A színésznő karakterét egy évvel ezelőtt érte súlyos autóbaleset, és a történet szerint azóta kómában fekszik, így Zámori Alexa bármikor feltűnhet a Csillagvirág klinikán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik