Szórakozás

Meghökkentő hír a másságát vállaló magyar tévésről

Steiner Kristóf az egyik legnagyobb közösségi oldalon levélváltásba keveredett Goldie Hawnnal, aki hazánkban vendégeskedett nemrég.

Futótűzként terjedt a hír, miszerint hazánkba látogatott Goldie Hawn. A magyar gyökerekkel rendelkező színésznő múltidézésre érkezett országunkba. A híresség látogatásáról csak kevesen tudtak, így nagy meglepetést okozott, amikor több forgalmas helyszínen is látni vélték őt hazánkban.

Ám ittlétének valódi leleplezését nem másnak, mint Hajdú Péternek köszönheti. A Frizbi műsorvezetőjének sikerült elcsípnie a színésznőt, aki épp vacsoráját fogyasztotta az egyik legnívósabb belvárosi étteremben. Ráadásul Goldie annyira közvetlen volt, hogy a rögtönzött találkozás során egy közös képet is készített Hajdú Péterrel. A fotó felkerült a világhálóra, s a színésznő magyarországi kiruccanása már nem volt többé titok.

Hasonló szerencsében volt része Steiner Kristófnak is. Az ismert tévés szintén egy belvárosi étteremben pillantotta meg a színésznőt, akit nem akart megzavarni vacsorája közben. Így inkább a Twitteren üzent neki, hogy látta és örül a látogatásának. Arra azonban Steiner Kristóf sem számított, hogy a világsztár egyből reagál a bejegyzésére. „Imádom ezt az országot! Nagyon örülök, hogy itt lehetek veletek” – reagált Goldie Hawn Steiner Kristóf üzenetére. A páros azóta nem váltott több üzenetet a Twitteren.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik