Szórakozás

Ilyen lett Zalatnay Cini megoperált melle

Zalatnay Sarolta megtörte a csendet. Eddig azt kérte, hadd pihenhessen, ám most maga mesélt arról a Hír24-nek, milyen állapotban van.

„Állítólag humorizáltam, amikor túl voltam a műtéten. Az egyik ápolónőnek azt is megígértem, hogy énekelek neki” – viccelődik Cini, miközben azt sem tagadja, hogy bizony fájdalmai vannak, hiszen a műtét, amelyen túlesett, nagyon is komoly volt.

„Azok, akik meglátogattak, azt mondják, nagyon jó lett a végeredmény. Sokkal kisebb a mellem. Többen is jelezték, mindig is így kellett volna kinéznem. Persze a kötés még rajtam van, de azt már látom, hogy Krasznai doktor kiváló munkát végzett, nagyon elégedett vagyok. És ami a legjobb, végre nem fáj a hátam, ami nagyon nagy eredmény” – lelkesedett az énekesnő.

A híresség jelenleg vérhígító injekciót kap minden nap, illetve antibiotikumot is szednie kell. Az altatáshoz használt tubustól még kicsit fáj a torka, köhög, de ez várhatóan hamarosan helyrejön.

Zalatnay Sarolta jelenleg még segítségre szorul a mozgásnál, szerencsére lánya, Niki mindig mellette van. Cini úgy tervezi, hogy 3 hét múlva már dolgozni szeretne, reméli, hogy addig teljesen felépül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik