Szórakozás

Nézze meg az idei év nyuszilányát!

Hatalmas bulin ünnepelte győzelmét az idei év Playmate-je. A hazai sztárvilág is Varga Alexandra egészségére koccintott. Többek között Bódi Sylvi, Debreczeni Zita, Horváth Éva, Zimány Linda, Andy Vajna, Hajdú Péter és Sarka Kata, Mester Tamás, valamint Nagy Ervin bulizott hajnalig.

Varga Alexandra a legújabb nyuszilány. A huszonhárom éves fiatal lány győzelmét egy exkluzív partyn ünnepelte meg a MIX Clubban. A Playmate of the Year-választás döntősei mellett a hazai sztárvilág is Alexandrával bulizott az emlékezetes estén.

A vörös szőnyegre lépett Bódi Sylvi; Debreczeni Zita; Erdőhegyi Brigitta; Fresh Viki; Horváth Éva; Nyári Alíz és Edit; Zimány Linda; Sarka Kata és Hajdú Péter; Andy Vajna; Baronits Gábor és kedvese; Gianni; Mester Tamás; Nagy Ervin; Papp Gergő és felesége; Pataky Attila és kedvese; Herczeg Zoltán; a Hooligans gitárosa, Tóth Tibi; az Irigy Hónaljmirigy tagja, Papp Feri; Jáksó Laci, a Class FM műsorvezetője; Rakonczai Imre; a Sugarloaf; Talán Attila; valamint Varga Viktor.

Király Viktor minikoncerttel fokozta az este hangulatát, ráadásként testvérével, Lindával különleges duettel szórakoztatták a közönséget. A vendégsereg pedig hajnalig mulatott Budapest egyik legnépszerűbb szórakozóhelyén a nyuszilányokkal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik