Szórakozás

Felesége tejét ízlelgette a magyar tévés

Van, aki esküszik a méhlepényevésre, de a legtöbben mégsem kóstolnák meg az orvosilag mérgező anyagnak titulált placentát. Hajdú Péternek sem jutna eszébe ilyesmi, de egy tejteszten belekortyolt Kata anyatejébe.

Furcsa egészségvédő vagy annak vélt módszerekről beszéltek sztárjaink a TV2 Aktívjában. Bizarr, de előfordul, hogy az   édesanya, illetve édesapa a szülés után hazaviszi a méhlepényt azért, hogy aztán elfogyassza.

Egyértelműen jótékony módszert választott babája ellazítására Judy. Az énekesnő együtt  jógázik a kis Majával, és bár placentát ő sem enne, gyermeke köldökzsinórvérét levetette és eltároltatta a biztonság kedvéért.


Hasonlóan gondolkodnak Schoberték is, akik harmadik gyermekük, Zalán köldökzsinórvérét vetették le, persze azt kívánják, soha ne legyen rá szükség.

A méhlepényevés legabszurdabb hírét a külföldi bulvárlapok szolgáltatták, Tom Cruise annak idején a kis Suri születésekor hazavitte a placentát, akkor azt állította, majd meg is eszi azt.

Különös dologra vállalkozott Hajdú Péter is, aki a Magellán tejtesztjén tehén-, kecske-, rizs- és anyatejet is kóstolt. “Fú, biztos, hogy ez lesz” – ismerte fel Kata tejét. “Különleges illata, egyedi íze van, ha valaki megkóstolja felnőttként is, biztos hogy emlékszik rá, van egy bukéja” – elemezte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik