Szórakozás

Eltiltja lányát az énekesi pályától a Megasztáros?

Bella Levente kislánya, Lelle már egyhónapos korában ismerkedett a gitárral. Az apa nem szívesen engedné lányát zenei pályára.

Teljesen megváltozott az élete Bella Leventének, mióta megszületett kislánya. A Megasztár énekese sosem gondolta volna, hogy életében ekkora változást hoz a gyerek. Ám az énekes felesége szerint Levente minden akadályt jól vett. „Igazi mintaapa. Rengeteget foglalkozik a gyerekkel és mindenben segít. Nagyon sokat zenélnek együtt, játszanak, nyugodtan rábízhatom egy napra is akár” – árulta el Timi, a boldog feleség, akinek dicséretét Levente csak csöndben hallgatta a tv2 Babavilág című műsorában.

Az énekes azt azonban elismerte, hogy gyermeküknek rendkívül jó a zenei érzéke. „Egyhónapos kora óta gitározunk. Eleinte csak élvezte, de most már rá is ül néha. Annyira élvezi, ha csak meghallja már ezt csinálja” – mondta az énekes, akinek kislánya már a gitár szó hallatán is örömteli hangokat adott. Bár még nem tudni, hogy Lelle édesapja nyomdokaiba lép-e az énekes abban biztos, hogy nem szívesen támogatná lánya ilyen irányú törekvéseit. „Nem örülnék neki, ha ő is ezt a pályát választaná. Nagyon biztonságot nem nyújt az embernek ez a magyar show biznisz. Kicsi ez az ország, sokan szeretnének sztárok lenni” – nyilatkozta az énekes, akinek kislánya egyelőre csak kedvtelésből énekel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik