Szórakozás

Esküvő helyett szakítás? – Szakos Andi kitálal

Úgy tűnik, Szakos Andrea már nem teljesen biztos abban, hogy Gergővel éli le az életét. Ultimátumot adott a fiúnak, amit elképzelhető, hogy útilapu követ.

Bár néhány napja attól volt hangos a bulvársajtó, Szakos Andi és kedvese, Gergő már a házasságot tervezi, a Megasztár ezüstérmese a Best magazinban cáfolta ezt. Sőt, úgy tűnik bombabiztosnak tűnő szerelmük is meginoghat, legalábbis Andi szavai mintha ezt sugallnák.

“Úgy éreztem, le kell ülnöm a kedvesemmel, hogy megbeszéljük az elmúlt hónap eseményeit. Régen töltöttünk ennyi időt együtt, és a Megasztár után sok dolgot át kell értékelnem Gergővel kapcsolatban. Sajnos ő még mindig a saját kis álomvilágában él, és azt hiszi, hogy a problémák magukól megoldódnak” – vélekedik az énekesnő, aki ultimátumot adott kedvesének. A lány egy évet adott Gergőnek, hogy összeszedje magát: elvégezze az iskolát és munkát találjon.

Mindeközben áll a bál a Szakos családban. Andi édesanyja az egyik napilapnak azt nyilatkozta, inkább megöli lányát, minthogy hozzáadja a hét évvel fiatalabb férfihoz, most  azonban az  Aktívban helyesbített, és kijelentette, inkább Gergőt ölné meg.

Hogy Andi miként képzeli el az életét Gergővel és hogy vélekedik kettőjük kapcsolatáról, csak a Bestben olvasható!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik