Szórakozás

15 kilót fogyott az énekesnő

Az amerikai Megasztár egykori felfedezettje, Kelly Clarkson mindig is súlyproblémákkal küzdött, de most életében először sikerült szépen lefogynia.

A 30 éves énekesnő számtalanszor szerepelt címlapon a túlsúlya miatt, rengeteg kritikát kapott és támadást, hogy ilyen alkattal nem lehet sztár. Kelly Clarksont azonban nem érdekelték a megjegyzések.

„Világ életemben súlyproblémáim voltak, ha véletlenül lefogytam, tudtam, nem tart sokáig – mondta. – Azt hiszem, a súlygondok lelki problémákra utalnak, és éppen ezért nem szabad a fogyókúrát erőltetni, mert azzal csak a testemet kínoznám, miközben a problémát nem oldanám meg.”

Most azonban 5 kilóra van az ideális súlyától, ezt pedig új barátjának, a 35 éves Brandon Blackstocknak köszönheti. Bár sokan azt gondolták, a férfi noszogatta az énekesnőt, hogy fogyjon, valójában ez nem így volt.

„Ő olyannak szeretett meg, amilyen vagyok – meséli Kelly. – De a kedvéért csinosabb akartam lenni, és kicsit odafigyeltem, mennyit eszem és végre nem éreztem tehernek a heti öt edzést sem. Fél év alatt 15 kilót fogytam, ami nem egészségtelen. Brandon az első naptól kezdve elhalmozott bókokkal, amikhez nem voltam hozzászokva. Zavarba is jöttem, amikor azt mondta, szép és szexis vagyok.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik