Szórakozás

Friss! Ezekben a percekben operálják a magyar sztárt

Zalatnay Cini hosszas készülődés után műtőasztalra feküdhetett, hogy megoperálják a mellét. A beavatkozást ma végzik.

Az előzetes tervek szerint tavaly december elején távolították volna el az implantátumokat Zalatnay Cini melléből, ám a beavatkozást el kellett halasztani. Akkor ugyanis a híresség megbetegedett, orvosa pedig emiatt nem vállalta be az operációt, ugyanis egy influenza miatt is számos kockázati tényező merülhet fel. Ráadásul a plasztikai sebész azt is javasolta Cininek, hogy valamennyit fogyjon a műtét előtt, amit ő sikeresen végre is hajtott.

„Naponta 40 percet tornázom, ami nélkül nem lehet tartós eredményt elérni. Az étkezésemet nem alakítottam át drasztikusan, csak kevesebbet eszem, mint korábban. Nagy fájdalmam, hogy nem ehetek annyi édességet, amennyit szeretnék, pedig azt imádom” – mondta korábban Cini, aki másfél hónap alatt hat kilót le is adott a saját módszerével. Erre egyébként azért volt szükség, mert az operációt követően kisebb súllyal a felépülés is sokkal könnyebb.

Mint ahogyan arról már korábban beszámoltunk, az énekesnő annak idején férje, Márton Csaba kedvéért nagyobbította meg a kebleit. Egy idő után nemcsak esztétikai szempontból zavarta a meglehetősen nagy méret, hanem egészségügyi problémái is voltak miatta. Időnként a háta is nagyon fájt, ami a mellkisebbítéssel megszűnhet.

Az operáció előtt Cini lánya a Hír24-nek elmondta, minden a tervezettek szerint alakul, édesanyja jól van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik