Szórakozás

Undorító: Kidman levizelte a kollégáját

Megosztotta a Paperboy című film a kritikusokat Cannes-ban, de van egy jelenet, amit senki nem tud szó nélkül hagyni.

A filmfesztiválon álló ovációval éltették a Paperboy készítőit és szereplőit, de legalább ugyanennyi negatív kritikát kapott a film. Egyetlen jelenetet azonban mindenki kiemelt: amikor Nicole Kidman levizelte Zac Efront.

Lee Daniel rendező a GQ magazinnak adott interjúban elmondta, hogy ő bizony a végén ki akarta vágni ezt a részt. „Azt szeretném leszögezni, hogy ez az egész egy nehéz forgatás volt. Az ominózus jelenetet a harmadik napon vettük föl, addigra Nicole már megcsinálta a szexjelenetet John Cusack-kel, és a telepatikus szexet a börtönjelenetben. Ő akkor már nem volt ideges, és akkor még nekem is volt értelme ennek az egésznek. Aztán nem sokkal Cannes előtt elbizonytalanodtam, úgy érezetem, túl messzire mentünk.”

A rendező ezért felhívta Nicole Kidmant, hgy mit gondol arról: kiveszi a jelenetet. A színésznő azonban őrültnek nevezte a rendezőt. „Azt mondta nekem: Lee, rávettél, hogy lepisiljem Zac Efront, ha ezt nem hagyod benne a filmben, akkor elment az eszed”

Akik már látták a filmet, azok szerint Kidman nem döntött rosszul, igaz, díjat nem hozott neki az alakítása. Pedig főként ezért akarta, hogy a meghökkentő jelentet ne vágja ki a rendező. A színésznő szerint ugyanis minden, ami nem sablonos, díjesélyes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik