Szórakozás

Gyász! Fiatal hozzátartozóját veszítette el a magyar sztár

Tízéves kisfiát hagyta árván Bódi Guszti 36 éves rokona, aki a közelmúltban rákos betegség miatt hunyt el. Margó csak a Hír24-nek mesélt a tragédiáról.

A Bódi család az utóbbi időben több alkalommal is megtapasztalta, milyen az, ha fiatal rokon távozik közülük. Margó a közelmúltban elvesztette 23 éves unokaöccsét, akit testvére válása után sokáig ő nevelt, így gyermekeként szeretett.

Ezután pedig Gusztiéknál történt meg az, amire senki nem számított. A zenész egyik rokonáról kiderült, hogy daganatos betegségben szenved. Az orvosok és a családtagok mindent megtettek azért, hogy a fiatalasszony életét megmentsék.

Ahogy Margó fogalmazott, minden pénzüket gyógykezelésekre és orvosokra költötték, de sajnos ez sem segített. A 36 éves nő a közelmúltban elhunyt, ami természetesen az egész családot megrázta. Az asszony 10 éves kisfia egyedül maradt édesapjával, akit lesújtott felesége elvesztése.

„Nagyon rendes emberekről van szó. A férfi rendesen dolgozik, de hát a betegség mindenüket elvitte. Éppen ezért arra gondoltunk Gusztival, hogy tartunk egy jótékonysági koncertet, és a bevételt odaadjuk az apukának. A rajongóink nagyon rendesek voltak, végül négyszázezer forint jött össze, amit átadtunk az árvának. A férfi azt mondta, hogy sírkövet készített belőle a feleségének” – mesélte Bódi Margó, aki egész családjával együtt rendszeresen jótékonykodik, hiszen nem felejtette el, milyen szegénységben élni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik