Szórakozás

Baleset! Majdnem elvérzett a magyar színésznő

Elképesztő történetet mesélt Csomor Csilla. A színésznő balesetet szenvedett és csak a szerencsének köszönheti, hogy az eset nem végződött tragédiával.

A Barátok közt egykori sztárja gyermekkora óta imád biciklizni. Ezen az sem változtatott, hogy korábban súlyos balesetet szenvedett, melynek nyomát a mai napig magán viseli.

„Hatalmasat estem és egy fémkapocs beleállt a belső combomba. Hát ömlött belőlem a vér, gyakorlatilag majdnem elvéreztem. Ez egy elég kellemetlen élmény és a mai napig ott van a nyoma.” – elevenítette fel a történetet Csomor Csilla, akinek nem ez volt az egyetlen balesete.

A Reflektor magazin riportjából kiderült, hogy tíz évvel ezelőtt a színpadon kifordult a térde, amely szintén komoly következményekkel járt. Azóta kímélnie kell magát, ez igaz a sportolásra is. A dinamikus sportokat teljesen ki kellett iktatnia az életéből, mert a sérült térdszalagja ezt egész egyszerűen nem bírta. A golfot tulajdonképpen rehabilitációként kezdte el, hiszen az egy kellemes séta, de aztán végül a szerelmese lett.

A színésznő azt mondja, a fittséghez nem elég a mozgás, fontos a helyes táplálkozás is. Éppen ezért az étkezését is megreformálta, több dologról is lemondott, a legnehezebb a fehérkenyérről való leszokás volt számára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik