Szórakozás

Felismerhetetlen az énekesnő

Néhány hét múlva mutatják be Katy Perry filmjét, amelyből sok apró titok kiderül. Például az is, miért ment férjhez ahhoz, akitől mindenki meg akarta őt óvni.

Az egyik leghíresebb beszélgetős műsorban volt vendég az énekesnő, ahol először mesélt a házigazdának, Ellennek arról, miről szól majd a filmje.

„A Part of me egy vallomás lesz. Sokan hibátlannak és tökéletesnek látják a sztárokat, vagy azt gondolják, hogy mi ezt hisszük magunkról – mondta Katy Perry. – Pedig nem. A filmben szeretném megmutatni, mi van a díszletek mögött.”

Néhány felvételen alig lehet felismerni a sztárt, mert célja volt, hogy egészen új oldaláról mutassa meg magát. És nem csak a külseje döbbentheti meg a nézőket. Katy Perry először beszél a házasságáról, és Russel Brandhez fűződő kapcsolatáról.

Kiderül majd az is, miért ment hozzá a brit színészhez annak ellenére, hogy mindenki figyelmeztette: túlságosan különböző személyiségek, és csúnya vége lesz ennek a kapcsolatnak. Katy a válásáról is beszél, és először mondja majd el, miért hagyta őt el a férje, és mi az oka a válásuknak.

Az Ellen című műsorban megmutatott egy részt Katy a filmjéből: alig lehet ráismerni a felvételen

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik