Szórakozás

Adás előtt lett rosszul a TV2 fiatal sztárja

Pénteken éjszaka kiderül, ki lesz 2012-ben az Év hangja. A finalistákra a tehetségkutató után is kemény munka vár, de egyelőre mindketten az utolsó nagy megmérettetésre koncentrálnak.

Pénteken utoljára áll a Megasztár színpadára Radics Gigi és Szakos Andi. Mint már megírtuk, a tiszavasvári lány a múlt heti döntőben is arcüreggyulladással küzdött, most pedig Gigi valllott arról, hogy mielőtt a színpadra lépett, nagyon rosszul érezte magát, kis híján összeesett.

“Nagyon melegem volt, de kimentem a levegőre és jobban lettem” – emlékezett vissza. Mindebből azonban semmit nem lehetett észrevenni, az énekesnő igazi profihoz méltóan adta elő dalát.

A hírek szerint az utolsó nagy megmérettetésen sem lesz könnyű a két lány dolga. Andiról felröppentek a pletykák, annyira beteg, hogy talán még a finálé is veszélyben lehet, bár ez utóbbit a csatorna sajtóosztálya cáfolta. Gigi pedig a Fem3 kamerái előtt mondta el, hogy az elmúlt két napban összesen hat órát aludt, de mist nincs ideje a fáradtságra, utolsó energiáit is mozgósítania kell a finisre.


Azt már tudni lehet, hogy egy dal erejéig Radics Gigi Tóth Verával áll a színpadra. A Megasztár 1 győztese úgy véli, pártfogoltját szinte nem is kell segíteni, annyira tehetséges. Szakos Andrea duettpartnere Caramel lesz, a Búcsúdal szerzője elárulta, a lány prdukciói mély érzelmeket váltottak ki belóle.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik