Szórakozás

Ciki! Még jegygyűrűre is kölcsönt kért a sztár párja

Christina Aguilera ()
Christina Aguilera ()

Christina Aguilera barátja meg akarja kérni az énekesnő kezét, de még a jegygyűrűt is a sztárral akarja kifizettetni, mert annyira nincs pénze.

Lassan már két éve kezdődött Christina Aguilera és az ő főszereplésével készült Díva című film produkciós asszisztense, Matthew Rutler kapcsolata. Akkoriban a sztár még nem vol túl a válásán, mindenki szerint elhamarkodta ezt a viszonyt.

Most viszont már látszik, hogy ez nem egy futó kapcsolat, és a férfi úgy érzi: eljött az ideje, hogy eljegyezze az énekesnőt. Aguilera ismerősei szerint azonban Rutler nagyot koppanhat, mert a sztárnak esze ágában sincs igent mondani.


Forrás: Northfoto

Ennek egyik oka, hogy Aguilera szerint a párja túl csóró hozzá, és ez megnehezítené a közös életüket. “Ameddig nem veszik komolyan, addig nem probléma, hogy Christina a családfenntartó. De hosszú távon nem akarja eltartani a férfit” – mondják az ismerősök.

Rutlernek állítólag ahhoz is kölcsön kellene kérnie a szerelmétől, hogy jegygyűrűt tudjon neki venni, mert jelenleg annyi pénze sincs, amiből egy heti ételt tudna venni magának.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik